Visio-yhteistyöprojektit

 

Ovella Systems toteuttaa ratkaisujaan myös yhteistyössä kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Tällöin huomioidaan asiakkaan tarpeet ja loppuasiakkaiden vaatimukset pidemmällä tähtäimellä, aiemmat käyttökokemukset huomioiden.

 

Toteutus vaatii pitkäjänteistä yhteistyötä sekä toiminnallisesti että taloudellisesti. Yhteistyökumppani tuo projektiin oman osaamisensa, jotta toivottu lopputulos voidaan saavuttaa. Ratkaisut tulee olla tuotteistettavissa ja asennettavissa asiakkaalle tietyn aikajänteen puitteissa yhteistyökumppaneiden ja asiakkaan resurssit huomioiden. Projektit rahoittavat itse itsensä pitkällä-aikavälillä, kun ratkaisujen käyttöaste on tarpeeksi korkealla tasolla.

 

 

Tällä hetkellä toimeenpantavia projekteja ovat:

 

 

1) ovella® Minimax® (säilytysboxijärjestelmä): Tehokas ja taloudellinen irtainvarasto.

 

2) ovella® Velodoor automaatti (polkupyörien säilytysautomaatti): Helppokäyttöinen pyöräsuoja. Ohjaus matkapuhelimella. Päivitys vuodesta 2000.

 

3) ovella® Citypark® PyöräNoja eBikeHube: Sähköpyörien latausasema.

 

4) ovella® Citypark® Pyörähissi: HissiPyöräParkki

 

Jos olet kiinnostunut toteuttamaan näitä haastavia ja tulevaisuuteen suuntautuvia projekteja, niin jätä yhteystietosi ja ilmoita mitä yrityksesi on valmis panostamaan valitsemaanne projektiin.