Ovella Systems Oy

Ovella Systems Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi turvallisia ja tehokkaita polkupyöräparkkeja sekä sisä- että ulkotiloihin tuotemerkillä ovella®, Citypark® ja miniMAX®. Ratkaisuja on toimitettu lähinnä Suomeen, mutta myös kansainvälisiin projekteihin Euroopassa: mm. Tukholmaan, Kööpenhaminaan, Berliiniin ja Lontooseen.

 

Yritys on suojannut tuotteensa usein immateriaalioikeuksin, sillä on mm. patentti Velodoor-säilytysjärjestelmälle, josta on kehitetty edelleen Fillarikoukku FK-1 ja Compact PTL-2 -liukukelkkajärjestelmä polkupyörille, joita on valmistettu jo satoja tuhansia kappaleita. Sen seurauksena on kehitetty miniMAX®, irtainvarastojärjestelmä. Vuodesta 2020 on lanseerattu mm. ovella® SFR, SkimbaFillariRäkki, ovella® Citypark® DD-4, polkupyörien kerrosteline sekä ovella® LiftHanger-pyöränosturi.

 

Ovella Systems Oy on perustettu vuonna 1979 ja se toimi aluksi nimellä Aarlakone Ky, joka on vielä aputoiminimenä, kuten myös ovella. Yritys on suunnitellut innovatiivisia ratkaisuja polkupyörien säilytykseen jo 1980-luvulta lähtien. 2000-luvulla yritys kehitti uraauurtavan ja ainutlaatuisen matkapuhelimella toimivan polkupyörien säilytysjärjestelmän, joka oli aikaansa huomattavasti edellä. Yrityksen perustajan poika, Mika A., (alik., KTM, Erasmus Free mover, EIT:n Pioneer), on tällä hetkellä yrityksen toimitusjohtaja, kun Aarno, yrityksen perustaja, on jäänyt hyvin ansaitulle eläkkeelle ja toimii neuvonantajana (Senior Adviser).Hallituksessa on niin kaupallista ja teknistä kuin terveystiedollista osaamista yllinkyllin. Juridiset haasteet ja tapaukset on ratkaistu yhteistyössä luotettavien lakitoimistojen kanssa, joista annetaan lisätietoa tarvittaessa.

 

Mikan aikana on panostettu mm. tuotekehitykseen, logistiikan tehostamiseen, asentajien kouluttamiseen, projektimyyntiin ja kansainvälisten kontaktien luomiseen. MIka teki mm. Birminghamin kaupungille tutkimuksen  pyöräparkkiratkaisuista  Euroopan teknologiainstituutin rahoittamana (=European Institute of Innovation and Technology) ja tulokset näkyvät nykyään Birminghamin katukuvassa. Tutkimus annettiin Helsingin kaupungille veloituksetta, jota on hyödynnetty mm. nykyisessä kaupunkipyöräjärjestelmässä.

 

Ovella Systems Oy tarjoaa osaamistaan eri projekteihin. Tällä hetkellä päivitetään aiempia innovaatioita vastaamaan nykyajan haasteita.

 

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, kun yrityksenne on kiinnostunut ovella® järjestelmän hankkimisesta, suunnittelemisesta, asentamisesta, jälleenmyynnistä ja yhteisyrityksen perustamisesta ulkomaille.

 

https://www.linkedin.com/in/mika-arvid-laukkonen-30135431/

Suunnittelu, toimitus ja asennus

1. Tilan suunnittelu

 

Tilan käytön suunnittelussa huomioitava

 • Tilan koko, korkeus ja muoto
 • Turvallisuus
 • Valaistus ja talotekniikka
 • Säilytettävien pyörien määrä
 • Tilan saavutettavuus

2. Toimitus ja asennus

 

Toimitus

 • Aikataulut yhdessä asiakkaan kanssa
 • Ohjeistus tilojen ennakkovalmistelusta asennusta varten
 • Asennustyö
 • Asennuksen jälkitarkastus

3. Jokapäiväinen käyttö

 

Säilytys

 • Säilytyspaikat voidaan numeroida asuntokohtaisesti.
 • Seinäohjeet telineiden käytöstä

Referenssejä

Merimiestalo, Helsinki

Jätkäsaaren Pitsitalo, Helsinki

Merenkulkijanranta, Helsinki

VR Konepajan alue, Helsinki

 

As.oy Itäkumpu, Espoo

 

As.oy Kaartin Unioni, Helsinki

 

As.oy Pohjoinen Rautatiekatu 30, Helsinki

 

Eläkeyhtiö Ilmarinen, Helsinki

 

Kaatron koulu, Suonenjoki

Espoon Niittyhuippu

 

Kampin kauppakeskus, Helsinki

 

Leinelän asema, Vantaa

 

Liikuntakeskus Hukka Oy, Oulu

 

Marco Polo, Jätkäsaari, Helsinki

 

Mikaelin Koulu, Mikkeli

Vuosaaren Cirrus, Helsinki

 

OP-Pohjola, Helsinki

 

Pasilan virastokeskus, Helsinki

 

Salmisaaren liikuntakeskus, Helsinki

 

Studio, Kalasatama, Helsinki

 

Tampereen virastotalo

Ota yhteyttä

Välttämätön

Välttämätön

Välttämätön

Välttämätön

Välttämätön

Välttämätön

Välttämätön

Välttämätön

Lähetetään lomaketta...

Virhe palvelimessa.

Lomake vastaanotettu.

Pyydä tarjous

Kerro tarjouspyynnössä

 • mistä tuotteesta haluat tarjouksen
 • kuinka monelle pyörälle tarvitset telineet
 • mikä on sisätilojen neliömäärä
 • kuinka paljon tilassa on vapaata seinätilaa (metriä)
 • voit liittää mukaan vapaamuotoisen pohjapiirroksen tilasta

Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme takaisin mahdollisimman pikaisesti  ja ratkaisemme ongelmasi

Lähetetään lomaketta...

Virhe palvelimessa.

Lomake vastaanotettu.

Yhteystiedot

Ovella Systems Oy

Ovella Systems Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi turvallisia ja tehokkaita säilytysratkaisuja polkupyörille ja muulle irtaimelle tavaralle sekä sisä- että ulkotiloihin. Tuotteemme valmistetaan Suomessa. Kotimaan lisäksi tuotteitamme on saatavissa useissa eri Euroopan maissa.

 

Ovella Systems Oy on perustettu vuonna 1979. Yrityksen perustaja Aarno Laukkonen on suunnitellut innovatiivisia ratkaisuja polkupyörien säilytykseen jo 1980-luvulta lähtien. 2000-luvulla yritys kehitti uraauurtavan ja ainutlaatuisen matkapuhelimella toimivan polkupyörien säilytysjärjestelmän.

 

Vuonna 2010 yritys sai koko Euroopan kattavan patentin Velodoor-säilytysjärjestelmälle. Velodoor on käänteentekevä ratkaisu polkupyörän säilyttämisessä, jossa polkupyörää säilytetään ohjaustangosta oven koukussa riippuen satula ovea vasten ja pyörä irti lattiasta. Velodoorista on kehitetty edelleen myös Fillarikoukku FK-1 ja Compact PTL-2 -liukukelkkajärjestelmä polkupyörille, joita on valmistettu jo satoja tuhansia kappaleita.

 

Ovella Systems Oy panostaa myös jatkossa voimakkaasti tuotekehitykseen, joka perustuu kuluttajien muuttuvien tarpeiden tunnistamiseen.